מתכננים לארח חברים ובני משפחה בחגים? ובכן, במקום לטרוח שעות במטבח, תוכלו להזמין מגשי אירוח מיוחדים בדמות קנאפס. כל הפרטים אודות הטרנד החדש – במדריך הבא.
מגשי קנאפס: טרנד חם אותו מומלץ לאמץ כבר עכשיו
כל מארח יודע כי לקראת עונת החגים נדרש לפנות לא מעט זמן כמו גם לעמוד זמן רב במטח, מתוך מטרה לארח את החברים ובני המשפחה בצורה הכי טובה ומפנקת. עם זאת, הטרחה הרבה לא פעם זמן איכות עם בני המשפחה ואף מונעת מכם לנוח כמו שצריך לפני שהאורחים מגיעים. פתרון נהדר שיכול לא רק לחסוך לכם זמן אלא גם כסף בכל הקשור לרכישה של חומרי גלם הוא הזמנה מראש של מגשי אירוח מיוחדים בדמות קנאפס. מדובר בכריכים קטנים אותם ניתן להגיש לאורחים במסגרת האירוח, כאשר במסגרת השירות ניתן להזמין שילובים שונים של כריכים – החל מפרוסות דג ועד לכבד אווז ופירות יבשים. מדובר בטרנד שרק הולך ותופס תאוצה ועדות לכך ניתן למצוא במספר ההזמנות הרב מצד הציבור הישראלי שמחליט לחסוך זמן, ובהתאם לכך ליצור חווית אירוח קלילה המותאמת במיוחד לאווירת החגים החגיגית.
החזרה של עטרה ליושנה – במיוחד לעונת החגים
ללחם יש מקום של כבוד בכל שולחן חג, ולכן היכולת שלכם לבצע הזמנה של מגשי אירוח בדמות כריכים קטנים ופתוחים אותם ניתן להזמין בהתאם למספר האורחים מהווה הזדמנות מעולה לשדרג את האירוח – וליצור מערך אירוח קליל, נעים ולא מכביד. דרך חברה מקצועית המתמחה בתחום ניתן לבצע את ההזמנה מראש, ובכך להחזיר עטרה ליושנה – שילוב של לחם טרי עם מגוון רחב של תוספות. נוסף לכך, מדובר בכריכים שכולם יאהבו ולכן תוכלו דרך ההזמנה לתת מענה גם לילדים וגם למבוגרים שמגיעים להתארח אצלכם בחג.
איך להתאים את התפריט המושלם בעבור האורחים?
החשיבה בנוגע לתפריט אותו תגישו לאורחים הוא ברוב המקרים מאתגר למדי, וזאת בשל הקושי לדייק מבחינת בניית התפריט. נוסף לכך, צריך לקחת בחשבון את ההוצאה הכספית הכרוכה ברכישה של חומרי גלם שלא פעם נזרקים לפח מאחר והאורחים מעדיפים מאכל אחד ספציפי, ועל כן התאמה של התפריט המושלם בעבור האורחים יכולה להתבצע באמצעות חברה המתמחה בתחום ואשר יכולה לסייע לכם מבחינת ההעדפות האישיות שלכם ושל האורחים כמו גם יצירה של מגוון רחב של כריכים, כך שהארוחה שלכם תהיה ארוחה מושלמת הכוללת את הכריכים לצד מאכלים מסורתיים שאותם אתם מכינים באופן קבוע, ושכולם אוהבים. מאחר והביקוש למגשי קנאפס נמצא במגמת זינוק, רצוי לבצע את ההזמנה לפחות כשבועיים לפני, כל זאת מתוך מטרה להבטיח כי בחג הזה תוכלו לארח את בני המשפחה והחברים באמצעות מגשי אירוח חגיגיים וכן מאכלים מסורתיים המשתלבים האחד עם השני בצורה מרשימה ובעיקר משביעה.